Navigatie overslaan

Busvervoer voor scholen

De programma's van de Schoolkerk worden aangeboden inclusief busvervoer (tot 50 km van Garmerwolde). We werken hiervoor samen met het Nationaal Busmuseum uit Hoogezand.

Nationaal Busmuseum

Fiets

De Garmerwolder kerk ligt op slechts 20 minuten fietsen van de Grote Markt in Groningen. Het terrein van de Schoolkerk grenst aan de Stadsweg, onderdeel van de snelfietsroute tussen Ten Boer en Groningen. Wanneer je bij fietsknooppunt 94 staat, zie je de kerk liggen. Plan je fietsroute op routeplanner van de Fietsersbond.

Fietsers

Openbaar vervoer

Garmerwolde is bereikbaar met de bus. Neem lijn Qbuzz Qline 6 en stap uit bij de halte ‘Dorpsweg, Garmerwolde’ (tussen Ruischerbrug en Ten Boer). De bus stopt midden in het dorp, waarna het nog zo’n 10 minuten wandelen is naar de Schoolkerk. Qbuzz Qline 6 rijdt tussen P+R Haren en Delfzijl. Plan je reis op www.9292.nl.

P bezoekers kerk

Auto

Vanuit richting Groningen of Ten Boer: op de N360 neem je in Garmerwolde de afslag naar de Dorpsweg (kruispunt bij de AgriShop). Je komt de kerk dan vanzelf tegen. Als je met navigatie rijdt, voer dan het volgende adres in: Dorpsweg 69, 9798 PD Garmerwolde.

Hoewel er voor de Schoolkerk parkeerplekken zijn, vragen we bezoekers te parkeren bij het voetbalveld van vv GEO aan de W.F. Hildebrandstraat. Je hoeft dan maar 200 meter te lopen naar de Schoolkerk.

Kaart met de locatie van Schoolkerk